Over


Over

Ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw data. Monitorboard geeft en behoudt zicht op de ontwikkelingen binnen uw organisatie, netwerk of project. Om dit te bereiken maken we gebruik van de meest geavanceerde, wetenschappelijk onderbouwde en state-of-the-art methoden en technieken waarmee we in staat zijn om ontwikkelingen te beschrijven, te toetsen en waar mogelijk te voorspellen. We koppelen verschillende databronnen die ons aanlevert aan bestaande, publieke datasets en passen daarop machine-learning toe.

Monitorboard voor professionals

Als professional ontwikkelt u kennis, inzicht en vaardigheden in data-gedreven werken. U werkt samen met onderzoekers en andere professionals aan innovatieve vormen van data gedreven werken. U kunt monitorboard.nl gebruiken om data-gedreven werken in uw eigen praktijk vorm te implementeren.

Monitorboard voor organisaties

Voor een organisatie betekent deelname aan het onderzoeksprogramma en daarmee aan monitorboard.nl dat data-gedreven werken op een verantwoorde manier wordt geïmplementeerd. Data gedreven werken heeft impact op de inrichting van organisaties, op competenties die nodig zijn en geeft mogelijkheden voor het inrichten van huidige, maar vaak ook nieuwe dienstverlening.

Doe mee

Professionals en organisaties kunnen lid worden van onze community Digitale Transformaties in de Publieke Sector. Meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in.